сховати меню
Розділи: Новини і події

Щасливі діти одужують швидше

сторінки: 50

Schaslyvi_dity_5(7).jpgКомпанія «Біонорика АГ» виробляє препарати рослинного походження з високою науково доведеною ефективністю та безпекою, що дало змогу компанії стати одним з лідерів у своєму секторі ринку.
В Україні, незважаючи на фінансово-економічну кризу, за кількістю проданих упаковок AFкомпанія «Біонорика» мала значно кращі результати, ніж середні показники на ринку. Так, у порівнянні з липнем 2009 р., у липні 2010 р. зростання обсягу продажу препаратів компанії «Біонорика» сягало 10,7%, у той час як на ринку загалом цей показник становив лише 1,6% (за даними Business Credit).
Компанія також продовжує підтримувати соціальні та благодійні проекти. Нещодавно були оприлюднені результати другої загальнонаціональної кампанії «Обстежуй себе і залишайся здоровою» із профілактики та ранної діагностики раку молочної залози, яку розпочала в Україні «Біонорика».
Крім того, фонд «Фіторятівники», який був створений головою правління компанії «Біонорика» професором Міхаелем Поппом, втілює в життя проекти допомоги дітям. «Ми завжди прагнемо поділитися нашим успіхом насамперед з тими, хто цього особливо потребує», – зазначає професор Попп, батько трьох дітей.
Зокрема для дітей, які проходять лікування в клініках України, фонд «Фіторятівники» створює спеціальні оздоровлювально-ігрові кімнати під назвою «Фітоленд». У кімнатах «Фітоленд» створені умови реабілітації, адаптовані до потреб маленьких пацієнтів. Перебування у такій оздоровлювально-ігровій кімнаті допомагає хворим дітям відволікатися від лікарняних буднів, забувати про своє захворювання та накопичувати позитивні емоції. Все це сприяє зміцненню імунної системи та швидшому одужанню, як фізичному, так і психологічному. Ідею такого підходу повною мірою розкриває коротке гасло: «Щасливі діти одужують швидше».
Фонд «Фіторятівники» вже відкрив кімнати «Фітоленд» у лікарнях Києва (вересень 2007 р.), Харкова (листопад 2008 р.), Дніпропетровська (травень 2009 р.), Одеси (вересень 2009 р.) та Донецька (жовтень 2010 р.). До того ж фонд забезпечує відділення необхідним медичним обладнанням, іграшками, підтримує вже відкриті ігрові кімнати «Фітоленд».
Наталія Кличко підтримала соціальну ініціативу компанії «Біонорика» і виступила послом жіночого та дитячого здоров’я в Україні. Пані Кличко взяла найактивнішу участь в кампанії «Обстежуй себе та залишайся здоровою». Також вона увійшла до Ради фонду «Фіторятівники» й підтримує усі ініціативи, які організовує фонд. «Я дуже рада можливості подальшої співпраці з фірмою «Біонорика» і фондом на моїй батьківщині. Усі докладені зусилля знаходять у мене як в матері та жінки найживіший відгук, і я всією душею прагну зробити внесок у цю добру справу».
Подальші плани компанії «Біонорика» передбачають активізацію обміну інформацією з українськими спеціалістами, зокрема в області педіатрії та урології, і розширення співробітництва з провідними медичними закладами.
Сьогодні на ринку України представлена низка фітопрепаратів компанії «Біонорика», серед яких у галузі педіатрії надійно себе зарекомендували такі лікарські засоби, як Синупрет, Бронхіпрет та Імупрет.

Наш журнал
у соцмережах: